Posted by on 13 juni 2016

IK HEB GEEN TIJD

Geen tijd om voldoende te bewegen? Dan zul je vroeg of laat tijd moeten maken voor de gevolgen van je ongezonde leefstijl. Tijd om te bewegen moet je maken. Met Wav-e EMS training is tijd al helemaal geen excuus meer. In 15 minuten per week train jij alle spiergroepen in je lichaam. De 15 minuten EMS training staan gelijk aan 3 uur fitness.

IK BEN MOE

Wanneer je te moe bent om te trainen dan moet je iets veranderen in je slaappatroon en niet in je beweegpatroon. Wanneer je moe bent dan is de drempel om te gaan trainen al snel te hoog, ook al weet je dat je van trainen juist energie krijgt. “Nu even niet hoor”… Maar zelfs wanneer je moe bent is 15 minuten prima te doen. Wav-e verlaagt de drempel voor jou!

IK WIL NIET ALLEEN

Sommige mensen vinden het juist heerlijk om alleen te trainen maar zeker onder vrouwen gaat er ook een groot aantal liever niet alleen. Ook al heb je geen fitness buddy maar vind je alleen trainen ook niet leuk dan kun je bij jouw Wav-e vestiging aangeven dat je ingepland kunt worden in duo trainingen. Andere dames die het ook leuk vinden om tegelijkertijd de Wav-e training te doen worden dan bij jou ingepland.

IK VIND HET SAAI

Je kent het misschien wel, vol goede moed sluit je een abonnement af bij een sportschool maar na 3 maanden lijken de oefeningen steeds langer te duren en kost het je meer moeite om je programma af te werken.
Met Wav-e EMS training heb je daar geen last van. Ten eerste omdat je in een kwartier tijd niet echt verveeld kunt raken en ten tweede omdat Wav-e allerlei verschilldende programma’s biedt en je het met allerlei oefeningen en trainingen kunt combineren.

IK HEB GEEN MOTIVATIE

Wanneer je denkt dat je motivatie nodig hebt om te trainen heb je eigenlijk al de helft verloren. Wat je echt nodig hebt is meta motivatie: De motivatie om te gaan trainen, zelfs wanneer je niet gemotiveerd bent. Wanneer je uitgaat van je gevoelens om te bepalen of je wel of niet gaat trainen dan zul je het nooit doen.  De truc is om met jezelf af te spreken “een paar minuten te gaan trainen”. Wanneer je eenmaal bezig bent heb je zo je programma afgewerkt. Het mooie van Wav-e EMS: Het duurt echt maar een paar minuten!

Posted in: Nieuws