Posted by on 21 december 2015

Op 4 januari 2016 wordt in Lekkerkerk de eerste Wave For Ladies studio geopend. De vestiging van Women Sports Only zal als shop in shop gaan fungeren Een revolutionaire manier van bewegen aldus Connie van der Putten, eigenaar van Women Sports Only Nederland en van Wave For Ladies. Vanuit Lekkerkerk gaan we de markt in de Benelux klaarstomen om deze nieuwe manier van bewegen te ontdekken. Snel, doeltreffend en doelgericht.

Dames die weinig tijd hebben, sporten niet leuk vinden hebben nu geen excuus meer om niet aan hun gezondheid en lichaam te werken! 

Dankzij Wav-E stimulatie is het nu voor het eerst mogelijk om het gehele lichaam in slechts 15 minuten te trainen. De Wav-E maakt gebruik van elektronische spier stimulatie, waarbij een golf aan impulsen naar de spiergroepen wordt gestuurd. Bij traditionele oefeningen is het fysiek niet mogelijk om meerdere spiergroepen tegelijkertijd te trainen. De Wav-E trainingsmethode zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om je trainingen te verdelen over meerdere dagen in de week aangezien de resultaten met slechts 15 minuten per week worden behaald. Deze total-body-training versterkt, modelleert en verstevigt uw lichaam!

Posted in: Nieuws

Comments

 1. Marga
  8 januari 2016

  Leave a Reply

  Website even aanpassen. In de eerste zin staat 2 x Lekkerkerk! Beetje jammer.

  • lotje
   15 januari 2016

   Leave a Reply

   Beste Marga,

   Bedankt voor de tip! De site is aangepast.

   Met vriendelijke groet,

   Romy Kruiswijk

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*