BEN JIJ DE BESTE (PERSONAL) FITNESS TRAINER EN GA JE GRAAG EEN UITDAGING AAN ?

GA MEE OP DE WAVE MET JE EIGEN WAV-E!

Wav-e verovert met haar unieke en revolutionaire concept in rap tempo de fitnessmarkt. De komende jaren zullen er veel nieuwe vestigingen geopend worden. Omdat Wav-e veel toepassingen kent en voor veel verschillende doelgroepen voordelen biedt, zijn de mogelijkheden tot ondernemen binnen Wav-e zeer divers.

Er is veel vraag naar nieuwe wav-e vestigingen door heel nederland. om deze vestigingen te openen en te runnen zoeken wij de beste (personal) trainers met ondernemerskwaliteiten.

Weet jij mensen te inspireren, te motiveren en zorg je dat ze de beste resultaten behalen? Ben je communicatief vaardig en sociaal sterk? heb jij het in je om een wav-e studio of wav-e for ladies vestiging te openen?

Meld je via onderstaand formulier aan voor een kennismakings gesprek.

Door voor Wav-E te kiezen kun je als ondernemer in het bezit komen van het meest innovatieve en geavanceerde systeem voor krachttraining, conditietraining, fitness en wellness & beauty.

Als shop in shop in een bestaande sportschool, of als een op zichzelf staande studio, als methode om spieren te versterken bij revalidatie patiënten of als toevoeging binnen een fysiotherapie praktijk.

Het Concept

Het trainingsconcept van Wav-E is een dynamisch, leuk en resultaatgericht

Een trainingssysteem dat iedereen in staat stelt om met 15 minuten per week een tastbaar resultaat te kunnen bereiken.

Deze methode zorgt ervoor dat je de spiergroepen op de rug, armen, borst, buik en benen tegelijkertijd kunt trainen. Het zorgt ervoor dat het dubbele aantal spiervezels wordt gestimuleerd ten opzichte van klassieke isotone krachttraining.

Deze trainingsmethode zorgt voor tastbaar resultaat voor o.a.:

  • Spiercontouren;
  • Aansterken van de spieren;
  • Verhelpen van klassieke rugproblemen;
  • Reducering van het vetpercentage;
  • Verhoging van de stofwisseling;
  • Reducering in cellulitis;
  • Vermindert/verhelpt incontinentie;
  • Toename spierflexibiliteit.

Zichtbaar resultaat in slechts 6 trainingen.

MEER WETEN OVER ONDERNEMEN BINNEN DE WAV-E FORMULE?

Ben jij dat enthousiaste talent dat wij zoeken? Wil jij als zelfstandig ondernemer aan de slag in de fitnessbranche en wil je deze kans grijpen om met het nieuwste revolutionaire product de bewegingsmarkt te veroveren?

Zie jij jezelf een eigen Wav-E  studio of Wav-e For ladies vestiging wilt openen of integreren in je bestaande business? Beschik je over ondernemersvaardigheden, ben je sociaal ingesteld en niet vies van hard werken? Bouw dan samen met ons mee aan deze fitness revolutie.

Voor meer informatie kun je ons bellen. +31 (0)85-4018139

Een (bel)afspraak maken en meer informatie downloaden

Je wilt een Wav-e Studio starten voor zowel dames als heren. Dit kan een zelfstandige studio zijn of een shop in shop binnen een bestaande onderneming. Wij lichten graag verder toe wat de mogelijkheden zijn dus plan gerust een kennismakingsgesprek in.

Heb je al een sportschool of ben je bijvoorbeeld fysiotherapeut of revalidatietherapeut dan kun je op basis van “shop in shop” werken. Dit houdt in dat je de Wav-e apparatuur aanschaft en de training integreert in je huidige aanbod / dienstverlening.

Wij lichten graag verder toe wat de mogelijkheden zijn dus plan gerust een kennismakingsgesprek in.

Je bent nog geen ondernemer en wilt een geheel nieuwe Wav-e for ladies vestiging opzetten. Dan kun je instappen in het Wav-e Startup programma waarbij je vanuit Wave for ladies Benelux begeleidt gaat worden bij de opstart van jouw onderneming.

Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij het maken van je businessplan, het vinden van de juiste partijen en mogelijkheden om een financiering te krijgen, extra commerciële training en ondersteuning in de dagelijkse praktijk.